Jura kávégép, a konyha éke

Jura kávégép

Categories :
Címkék:

Kitűnő elhatározás egy modern kávégép megvásárlása, mert az általa nyújtott kényelmet minden nap érezhetjük. Nagyon jó a Jura kávégép, aminek rengeteg változata létezik. Például az E60-as a Jura egyik klasszikus készülékcsaládjának, az E-sorozatnak a külső jegyeit kapta. A mérete kicsi, lekerekített frontoldallal rendelkezik, középre koncentrált, egyszerű a vezérlése, amit teljessé a legújabb TFT-kijelző tesz.

Forradalmasított főzőegysége az eddigi legteljesebb eszpresszó élményt képes nyújtani. Ez a Pulse Extraction Process technológiás Jura kávégép főzőegysége gyors hullámokban engedi a kávéra a vizet, így az eredmény egy barista minőségű ital lesz.

A gépezet kiváló teljesítményéről és remek tulajdonságairól mindent elolvashatunk a kavegepwebshop.hu weboldalon, és ugyancsak itt rendelhetjük meg a készüléket. Egy mutatós kávégép minden esetben a korszerűen berendezett konyha egyik éke, nem beszélve a praktikus oldaláról. Az ismertetett Jura kávégép minden szempontból optimális választás lesz.