Az öntöző tervezés online is megoldható

öntöző tervezés

Categories :

Az ontozorendszered.hu weboldalt működtető cég esetében van lehetőség a kert locsolórendszerének online megtervezésére. Az öntöző tervezés folyamata nem összetett, elegendő a webhelyen feltüntetett adatok megadása. 2 elsődleges fontosságú paraméter van. A vízforrás milyensége és a kert méretei.

Kisebb terület esetén elég egy vázlatrajz, amelyen kell, hogy szerepeljen a kert, a ház és más épület alapterülete, a növényekkel fedett részek, a vízforrás elhelyezkedése és az északi irány megjelölése. Az öntöző tervezés fontos része az átfolyó vízmennyiség és a víz nyomásának a meghatározása.

Ez a folyamat pontosan a csapra vagy az áramló víz kivezető nyílására csatlakoztatott víznyomásmérő órával végezhető el. Az átlagos nyomásigény 2,5-3 bar. A munka akár okostelefonnal készített fényképekkel is segíthető, mivel így érzékelhetőbbek az elhelyezkedések és a távolságok, valamint bármi más, ami a végleges terv kialakítása szempontjából érdekes lehet. Az öntöző tervezés elvégezhető maximum 1-2 óra alatt.

Az automata öntözőrendszer ár alakulásának tényezői

Az ontozorendszered.hu csapata már hosszú évek óta foglalkozik sikeresen locsoló hálózatok tervezésével és kialakításával. Az automata öntözőrendszer ár a webhelyen található információk alapján hozzávetőlegesen előre kiszámítható, de a végleges árajánlatot természetesen a munkavégző adja.

Az automata öntözőrendszer ár számos tényezőtől függ, mint amilyen a terület nagysága, tagoltsága, domborzata, a talaj minősége az ásás szempontjából, a burkolat alatti átallások száma és nehézségi foka, a rendszer műszaki tartalma, a munka aprólékossága és a helyszín távolsága.

Az alkatrészek ára változó, függ a beépített mennyiségtől, a szivattyús gépészettől és a felhasznált márkák aktuális hazai árszínvonalától. A cég 20 százalék kedvezményt tud adni abban az esetben, amennyiben az ügymenet 1-2 óra alatt elvégezhető és a terep-előkészítés részét a kert tulajdonosa önállóan elvégzi. A végleges automata öntözőrendszer ár magába foglal mindent, nem kell utólagos pluszkiadásokra számítani.