Kötés minták kezdőknek és profiknak

kötés minták

Categories :
Címkék:

Fénykorát éli a kötés-horgolás. Egyre többen adják a fejüket eme régi, de újra divatos hobbira. Az interneten fellelhető kötés minták segítségével autodidakta módon elsajátíthatjuk a tevékenységet. Szerezzünk be egy kezdő szettet! Válasszunk kedvünk szerint fonalakat és ahhoz megfelelő tűt!

A webáruházakban kategóriánként válogathatunk, több helyen úgy is, hogy mit szeretnénk készíteni. Kezdjünk egyszerű technikákkal, később térjünk a bonyolultabb, nehezebb mintákra. Válasszuk projekt zsákot, hogy rendszerezetten tudjuk tárolni a felszerelésünket. A kötés minták közül a sapka kötés lépései a legegyszerűbbek. Olvassuk el figyelmesen a munkafolyamatot, a szálvezetés leírását!

Készíthetünk hagyományos vagy pomponnal díszített változatot. Ha a sapkakötés már gyerekjáték, fejest ugorhatunk a táskák, zoknik, sálak, takarók készítésébe. Profiknak pedig irány a kardigán kötés minták szekció! Jó minőségű, színpompás fonalakkal öröm dolgozni. A legkedveltebb típusok a pamut, selyem és moher fonalak.