Egyedi fog implantátum Budapest belvárosában

fog implantátum Budapest

Categories :

Ha megtörténik a baj, vagyis elveszít egy rágócsontot, akkor azt mihamarabb pótolni kell! Fog implantátum Budapest szájsebészeti központjaiban könnyedén beültethető. A hiány szomszédságában található rágócsontok elkezdhetnek a szabad terület felé csúszni. Ez azért történik meg, mert a szervezet igyekszik a keletkezett űrt mihamarabb pótolni.

Az elváltozás csak a látható részen megy végbe. Ez azt jelenti, hogy a gyökerek a helyükön maradnak, szóval csak a rágócsontok fordulnak el. A változott szög miatt a terhelést másképp kapja a fog, ami előbb-utóbb ahhoz vezet, hogy kilazul, majd pedig kiesik. A fog implantátum Budapest rendelőiben, otthonos környezetben, rövid időn belül behelyezhető.

A kezelés állapotfelméréssel kezdődik. A tervezéshez különböző röntgen, valamint CT felvételeket készítenek a szakemberek, amelyek segítségével vizsgálják meg a műgyökér helyén lévő csont minőségét, illetve mennyiségét. Ilyenkor dől el, hogy szükség van-e csontpótlásra. Igényelhető egyedi fog implantátum Budapest klinikáin.