Egyszerűen kezelhető az okos kapcsoló

okos kapcsoló

Categories :
Címkék:

Az intelligens megoldások révén már nem jelenthet problémát kialakítani egy olyan otthoni környezetet, ami azon túl, hogy kényelmes, a kedvező energiafelhasználás jegyében működik. Az okos kapcsoló bevetésével a világítástechnika szabályozása érhető el, akár az egész háztartásban.

Erre kiemelt szükség mutatkozik, főként a téli hónapokban, amikor gyorsan leszáll az est, vagy olyan ingatlanok esetében, ahol viszonylag kevés a természetes fény. Az okos kapcsoló az energiafelhasználást is pontosan feltérképezi. A hagyományos izzóktól kezdve, a modern LED termékekig, szinte mindenféle típus rákapcsolható. A különféle fényforrások irányítása a Z-Wave hálózaton keresztül valósítható meg.

A vezérlés egyszerűen megoldható érintéssel vagy folyamatosan lenyomva. Adott a lehetőség, hogy kellő körültekintés mellett árasszuk el fénnyel az otthonunkat. Az okos kapcsoló ennek a kulcsa. Ha úgy látjuk, hogy itt az ideje az életünket egy magasabb színvonalra emelni, de ezt mégis kellő figyelemmel tenni, akkor a smartandhome.hu oldalon megtaláljuk az ehhez vezető utat.