A zuhanyfüggő tartó a kádak kötelező kelléke

zuhanyfüggöny tartó

Categories :

A zuhanyzás legbosszantóbb része, amikor a vízcseppek a zuhanyzón kívülre kerülnek és az egész fürdőszobát megtámadják. Ennek elkerülése érdekében Önnek is szüksége lesz a legjobb zuhanyfüggöny tartó szettekre, amikkel ma már bármilyen formájú és méretű fürdőt elláthat.

Sokan azt hiszik, hogy a kádhoz egyáltalán nem kell függöny, mivel maga a fürdés nem jár együtt a felesleges pancsolással. Ez azonban nagyon gyorsan meg szokott dőlni, főleg, amikor az embernek nincs elég ideje és mindössze egy gyors zuhanyra vágyik. Ebben az esetben nincs más lehetőség, mint beállni a kádba, ami biztosan rengeteg fröcsköléssel jár. A függöny azonban az összes cseppet felfogja.

Innentől kezdve csak egy feladat van hátra, a függönyt valahogy fel kell rakni a kád köré, mert nem fog megállni a levegőben. Szerencsére a zuhanytartó függöny felhelyezése ma már gyerekjáték, Ön is pár perc alatt meg fogja oldani. Választhat egyenes vagy L-alakú tartót is, hogy biztosan megtalálja azt, amelyik a leginkább passzol a helyiséghez.