Női skechers cipő több szezonra

női skechers cipő

Categories :

Hamarosan megérkezik az ősz, az esős, szomorkás napokkal, amikor szekrénybe kerülnek a nyáron viselt ruhák, szandálok, papucsok és többnyire a hölgyek is nadrágban, csukott lábbeliben járnak. Ilyenkor jó, ha van egy női skechers cipő a birtokunkban, ami megfelelően védelmezi a lábakat a hidegtől és az esőtől.

Kiváló utcai cipő ez, farmernadrággal kimondottan jól mutat. Ha Önnek még nincs ilyen lábbelije, akkor tanácsos felkeresnie a madeinpapp.hu webáruházat, aminek kínálatában megtalálható a Delightfully Og női skechers cipő fekete színben.Felsőrésze szintetikus bőrből készült és púder metál elemekkel van díszítve. A lábujj, az oldalak és a sarok részén megerősített bőrrétegek vannak, a bélése puha anyagból készült, a könnyű járást a lengéscsillapító középtalp hivatott biztosítani.

Biztos, hogy ez a lábbeli több szezont is kibír, tehát jó befektetés. Garantált, hogy ez a női skechers cipő nem fogja cserbenhagyni a tulajdonosát semmilyen körülmények között, még a téli napokon is nyugodtan használható, mert nem fog benne fázni a láb.