A svédek kedvence a surströmming

surströmming

Categories :
Címkék:

Ez egy igazi ínyenceknek való különlegesség, amit a világ 10 legfurcsább és legegzotikusabb étele között tartanak számon. Szinte az egész világ elborzadva fintorog, de a svéd megrögzöttek valódi csemegéjének tartják. Úgy tűnik, hogy szigorú viking őseik erős jellemet adtak át utódaiknak. A surströmming egy savanyú balti hering. De ezzel még semmit nem mondtunk róla. Az élmény teljességéhez ki kell nyitni egy halkonzervet és a saját szemünkkel megtapasztalni a tartalmát.

A svédek arra figyelmeztetnek, hogy a surströmminggel töltött konzervdobozok felnyitását figyelemmel kell végezni. Ha a szokásos módon csináljuk, azt kockáztatjuk, hogy a surströmminget nemcsak az illata miatt jegyezzük meg egy életre, hanem azért is, mert képes minket és a ruhánkat is díszíteni. A robbanás elkerülése érdekében tegyük a dobozt egy vizes edénybe és lyukasszuk ki. Ezután vegyük ki és nyissuk ki teljesen. Ha Ön nyitott a gasztronómiai kísérletezésre és úgy dönt, hogy kipróbálja a svéd nemzeti csemegét, egyesen a dobozból fogyassza a surströmminget!

Egy weboldal, ami választ ad a kérdésekre

Mi történik a showbiznisz sztárjainak magán- és alkotói életében? Hol lehet egy szórakoztató hétvégét eltölteni? Hogyan kell diétás recepteket készíteni? Hol vásárolhatunk megfizethető ruhákat és kiegészítőket a legnevesebb márkáktól? Melyek azok a főbb trendek, amelyeket a divatvilág diktál nekünk? Ez csak néhány kérdés, amire a colore.hu honlapon a hölgyek megtalálhatják a választ. De ha Ön szeretné tudni, hogy milyen kozmetikai újdonságokat ajánlanak kipróbálásra a szépségbloggerek, milyen filmekre és sorozatokra érdemes egy estét szánni vagy milyen zenei videókról beszélgetnek az internetes térben, a colore.hu felületén erről is informálódhat.

Itt elmondják azt is, hogy melyik edzés segít igazán a fogyásban és miként kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat otthon. Továbbá, pszichológiai tanácsokkal szolgálnak arról, hogyan lehet felépíteni egy ideális kapcsolatot, megtalálni a hozzánk illő hivatást és szeretni a munkánkat, engedelmes gyermeket nevelni, de még sok minden mást is. A colore.hu mindig tudja, mi érdekli a magyar hölgyeket.