Munkavédelmi ruházat, aminek a sok mosás sem árt

munkavédelmi ruházat

Categories :

A hideg évszak beköszöntését nem lehet visszafordítani. A tél szokatlanul korán érkezhet, ezért ideje elgondolkodni a munkakabátokon. Nem titkolhatjuk, hogy vásárlás előtt számos kérdéssel szembesülünk. Hogyan válasszuk ki a legjobb védelmet a hideg és a szél ellen, mely kabátok nem túl hidegek és nem túl melegek, mely anyagok nem áznak át az esőben? Próbáljuk megválaszolni ezeket a téli munkavédelmi ruházat terén felmerülő kérdéseket! A legfőbb elvárás velük szemben a könnyedség és a tartósság.

Ezen kívül, a téli munkavédelmi ruházatnak az elemi higiéniai követelményeknek is meg kell felelnie. Az anyagnak védenie kell a szél és a víz ellen, továbbá meg kell tartania a hőt. A téli munkavédelmi ruházathoz használt membrán szövetek előnyei ebben az esetben nyilvánvalóak.

Ezeknek a fő mutatóik a pára- és a vízáteresztő képesség. A számos mosás azonban befolyásolja a szövetek teljesítményét. Ezért a munkavédelmi ruházat anyagára szennyeződést és vizet taszító bevonatot visznek fel, ami megakadályozza azok behatolását a szövetszálakba.