A mosható sminklemosó korong egyre elterjedtebb

mosható sminklemosó korong

Categories :

A környezettudatos élet nem azt jelenti, hogy mellőzük a magas hatású tisztítószereket vagy a kozmetikai termékeket. A mosható sminklemosó korong ugyanazt tudja, mint a vattából készült változat, csupán nem terheli a környezetet újabb szeméttel. A 100% pamutból készült korongokkal könnyedén kiválthatóak az egyszer használatos arctisztító korongok.

Az arcnak roppant kellemesek, hiszen a pamut a leginkább bőrbarát anyag. A tisztításuk kézi és gépi mosással is bármikor megoldható. A mosható sminklemosó korong természetes, növényi, 100% lebomló anyagokból készült és többszörösen újrahasználható alternatíva az eldobható arctisztító korongok helyett.

A környezetre gyakorolt pozitív hatásai tagadhatatlanok, hiszen az egyszer használatos arctisztító korongokkal rengeteg újabb hulladék keletkezik. A fenntarthato-otthonom.hu webáruházban kapható mosható sminklemosó korong minimális csomagolással kerül a vásárlóhoz, aminek az anyaga szintén lebomló papír. Ennek használatával is sokat tehetünk az egészségünkért és a környezetért.