A t14 trapézlemez ár meglepheti Önt

T14 trapézlemez ár

Categories :

A garázskapuhoz, homlokzatra, tetőre vagy kerítéselemhez keresi a leggazdaságosabb megoldást? Válassza a T14-es trapézlemezt! A T14 trapézlemez ár mellett, a sokoldalú felhasználási lehetőségei is pozitív csalódást fognak okozni Önnek. Más építőanyagokkal összehasonlítva, a T14 és általában a trapézlemezek jóval kedvezőbb árszintet képviselnek.

Ráadásul, nagy mennyiségben, viszonylag rövid határidővel elérhetőek és sokoldalúan felhasználhatóak. A T14 trapézlemez előnye, hogy könnyű felszerelni és rendkívül tartós. Emellett, jól alkalmazkodik az időjárási változásokhoz is. Ellenáll a szélnek, hónak, esőnek és az UV-sugárzásnak is, abban az esetben, ha a megfelelő bevonattal van ellátva és ha azzal a kevés tartóelemmel, amit igényel, szakszerűen szerelik fel.

A kis súlya miatt nem terheli túl az építményt sem, és többféle színváltozatban, bevonattípussal elérhető, az egyéni igények szerint. A T14 trapézlemez kiváló választás garázsajtókhoz, kerítéselemként, burkolatként vagy konténer borításként való felhasználásra egyaránt. Csak az Ön igényei szabhatnak határt, hiszen a 1100 milliméteres fedőszélessége és a teljes, 1161 milliméteres szélessége mellett, 8000 milliméteres lemezhosszban is elérhető. Már csak a T14 trapézlemez ár hiányzik? Kérjen árajánlatot itt.