Gyűrűk ura Monopoly kicsiknek és nagyoknak

gyűrűk ura monopoly

Categories :

Az a legjobb, amikor a játék során a gyermekek felfedezik a pénzzel való helyes gazdálkodás és a megfelelő vásárlások fontosságát. Ha felnőttként is élvezni akarjuk a pillanatot, akkor jöhet a Gyűrűk ura Monopoly!

Ebben a játékban mindenki megtanulja, hogy miként tartsa meg a megtakarításokat és miként ne menjen csődbe, ami a felnőttkorban is fontos tudásnak számít. A Monopoly játék egyszerre egyszerű és tanulságos, mivel segít a gyermekeknek a matematika elsajátításában. A játék megnyeréséhez ugyanis elengedhetetlen, hogy mindig tudjuk, mennyi pénz áll rendelkezésünkre, valamint összeadjunk és kivonjunk. Tehát minden kockadobásnál tudjuk, mennyi pénzt fektethetünk be.

Ha van valami, ami mindig is jellemezte a Gyűrűk ura Monopoly játékot, akkor az a hosszú játékidő, így olyan időtöltés, ami órákon át tartó szórakozást kínál a család minden tagjának. A Monopoly játék segíthet felfedezni, hogy mennyire fontos a pénz megőrzése és milyen nehéz lehet jövedelemre szert tenni. Nemcsak szórakoztat, hanem tanít is.