Összecsukható bevásárlókosár merevített oldalakkal

összecsukható bevásárlókosár

Categories :

Gyakran megtörténik, hogy a bevásárolt élelmiszer alapanyagok összeborulnak a szatyorban, nem ritka, hogy mire hazaérünk, néhány tojás el is törik. Ezek a problémák megelőzhetőek, ha egy összecsukható bevásárlókosár társaságában indulunk a piacra.

Rendkívül praktikus ez a kiegészítő, hiszen szépen, rendezetten el tudjuk helyezni benne a holmikat anélkül, hogy valamelyik megsérülne. A másik nagy előnye a nevében is benne van, összecsukható, vagyis egyáltalán nem foglal sok helyet, amikor éppen használaton kívül van. Minőségi, német precizitással előállított a Reisenthel összecsukható bevásárlókosár, amit reális áron szerezhetünk be a taskagaleria.hu webáruház kínálatából. Vázszerkezete alumínium, így könnyű, ugyanakkor strapabíró is, fogója mindkét irányban lehajtható.

Mivel a kosár oldalai merevítve vannak, nyugodtan le lehet tenni, mert nem esik össze. Az összecsukható bevásárlókosár ezen tulajdonsága leginkább a piacon jön jól, amikor fizetünk és addig letesszük, de hazaérvén szintén le kell tennünk, amíg kinyitjuk az ajtót.