Védőruha különböző munkaterületekre

védőruha

Categories :
Címkék:

Az öltözet kiválasztásakor fontos szempont a felhasználási környezet, a munkavédelmi előírások figyelembevétele és a személyes igény. A védőruha szerkezetét a legtöbb esetben a munkakör követelményei határozzák meg.

Olyan tevékenységekhez, amelyek mozgékonyságot és ügyességet követelnek, javasolt vékonyabb anyagú, rugalmas változatot beszerezni. Nehezebb fizikai munkákhoz strapabíró, vastag felszerelés ajánlott. A vegyipari dolgozóknak lángálló antisztatikus variációra van szükségük. A széles felhozatalban szép számmal találhat láthatósági öltözeteket is, amelyeknek a viselése akkor indokolt, ha gyenge éjszakai világításban tevékenykedik. A védőruha béléssel ellátott modellje jól jön a kinti munkavégzés során, a nagy hidegben.

A tulajdonságain, vagyis a felépítésén kívül, szinte minden más az Ön ízlésén múlik a kiválasztás alkalmával. Ez azt jelenti, hogy a munkakörnyezettől függetlenül, a színét, a fazonját és a szabását a saját stílusához igazíthatja. A vásárláskor figyeljen arra, hogy a védőruha elegendő zsebbel rendelkezzen!