Migrén ellen természetes módon

migrén ellen

Categories :
Címkék:

A migrén olyan erős fejfájás, amit nem lehet sokáig eltűrni, ezért valamilyen készítményt tanácsos bevenni azért, hogy mielőbb elmúljon a kín. A legtöbben gyógyszereket alkalmaznak ilyenkor, viszont migrén ellen léteznek természetes megoldások is.

A hideg borogatás a homlokon vagy a tarkón enyhülést hozhat, de ha mentaolajjal illatosítjuk a borogatást, akkor még jobban elősegítjük a fejfájás elmulasztását. Ha ez nem volna eléggé eredményes migrén ellen, akkor jöhet az inhalálás vagy a forró fürdő is, mert ilyenkor a gőztől kitágulnak az erek, ami képes gyorsan redukálni a lüktető fejfájást. Segíthet az evés is, hiszen egy-egy rohanó napon előfordul, hogy megfeledkezünk a megfelelő táplálkozásról.

A másik hatásos fejfájást csillapító trükk a víz pótlása, mert olykor megfelelő folyadékbevitellel megszüntethető a migrén. Felmerülhet a masszázs, a légzés és az akupresszúra lehetősége is. Tehát migrén ellen többféle fortély bevethető, nem muszáj mindjárt gyógyszeres készítményeket fogyasztanunk.