Mi a célja a Salus cipőknek?

salus cipők

Categories :
Címkék:

Amikor az ortopéd orvos speciális lábbelit ír fel a gyermeknek, néhány szülő szorong és zavarba jön, mert nem tudja, hol kezdje és miként válassza ki a megfelelőt. Mi ezeknek a funkciója és hol találjuk meg az ideális modellt? A Salus cipők megadják a választ a kérdésre.

Ha úgy látod, hogy a gyermekednek bármilyen problémája van az önálló járással, esetleg a lábformája nem tűnik megfelelőnek, keress fel egy ortopéd orvost! Sajnos manapság a lábproblémák gyakoriak és minden második gyermeket érintenek. Az olyan kórkép, mint a lúdtalp lehet veleszületett vagy szerzett. A szerzett rendellenességek sérülések, nagy terhelés, a nem megfelelő méretű, túl szűk vagy túl bő lábbeli viselése miatt következhetnek be. A Salus cipők viselése a lábdeformitások hatékony megelőzésének egyik módszere.

A modellek csak kiváló minőségű bőrből készülnek és viselés közben nem deformálódnak. A Salus cipők talpbetétjének és rögzítő elemeinek kialakítása lehetővé teszi a gyermek lábán való biztonságos rögzítést, elősegítve a járás helyes fejlődését.