Hecht ágaprító az újrahasznosítás jegyében

hecht ágaprító

Categories :

Manapság szinte már ritkaság számba megy, ha valakinek munka mellett jut ideje egy nagyobb kiterjedésű kert megművelésére. A hobbikertészeknek a Hecht ágaprító valódi szintlépést jelenthet, hiszen a rendszeres favágás és a sok metszés rengeteg feleslegesnek tűnő anyagot termel.

Azonban a Hecht ágaprító beszerzésével egy csapásra megváltozhat mindez! A kertészkedés, legyen az szabadidős tevékenység vagy megélhetés, sok energiát emészt fel. A szóban forgó gépezettel viszont meg lehet könnyíteni a tavaszi és őszi metszések idejét. A gyümölcsfák, a bokrok vagy egyéb fás szárúak metszését követően, kell bevetni ezt a csodás szerkezetet. További előnye, hogy komposzt is készíthető a segítségével, ami a környezetvédelem szempontjából sem utolsó. A zúzott alapanyag még tovább is hasznosítható, többféle módon.

A Hecht ágaprító inkább otthoni felhasználásra ajánlott, a kések számának függvényében. A szecskavágó gép kiemelten hatékony ott, ahol jó pár fa díszeleg. Az ára hamar meg fog térülni, így ez sem lehet akadály senkinek.