Mire jók a fürdősók?

fürdősók

Categories :
Címkék:

Egy fárasztó munkanap után, mindenkinek jól jöhet egy kis lazulás. Ahhoz, hogy még jobban élvezze a kádban töltött időt, szerezze be a fürdősók valamelyik változatát! Számtalan pozitív tulajdonsággal bírnak, ebből kifolyólag egyáltalán nem véletlen a népszerűségük.

Nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy hetente több alkalommal wellness központba járjon relaxálni. Ezt az élményt az otthonába varázsolhatja a termékek használatával. Meg kell említeni, hogy a kényeztetésen túl, méregtelenítenek és javítják a vérkeringést. A fürdősók alkalmazása hetente legalább egy alkalommal ajánlott. A választott termékből 2-3 púpos evőkanállal kell a fürdővízbe szórni. Mivel sokféle árnyalatban érhetőek el, így a víz színét is megváltoztatják.

A készítmények illatban is eltérnek egymástól, szóval biztosan megtalálja a kedvenc aromáját. Vannak olyan esetek, amikor nem ajánlatos a használatuk. Ha testén nyílt sebek vannak, akkor inkább hanyagolja a fürdőzést. A fürdősók a várandósság ideje alatt sem ajánlottak.