Remek választás az Uriage Xemose

uriage xemose

Categories :
Címkék:

A rendkívül száraz, atópiára hajlamos bőr különösképp igényli a mindennapos törődést, ápolást. Ehhez kitűnő választás az Uriage Xemose balzsam, egy lipidpótló, regeneráló hatású készítmény, ami az arc és a test napi ápolására egyaránt kiválóan alkalmazható.

Mélyen táplálja a bőrt, helyreállítja a védő funkcióit, a bőrflóra egyensúlyát, meggátolja az irritációk keletkezését és a viszketést. Rendkívül hatékony a száraz bőrrel járó betegségek megelőzésében. Modern alkotóelemei pótolják a lipideket, használata rugalmassá, hidratálttá teszi a bőrt. Gyorsan felszívódó és egy nem olajos védőréteget képez a bőrön. Csecsemők, gyermekek érzékeny bőrére is ideális ez a hipoallergén, paraben-, illat- és színezékmentes testápoló.

Ugyanilyen az egyedi lipidfelépítő hatású, új generációs arckrém, ami szintén a felettébb száraz bőr ápolására ajánlott. Továbbá, célszerű az Uriage Xemose ajakápoló, egy shea vajat, C- és E-vitamint, hialuronsavat tartalmazó készítmény használata, ami táplálja, védi és hidratálja a száraz ajkakat.