Barátságos légkört teremt a folyosó világítás

folyosó világítás

Categories :

A jól megvilágított bejárati részen a látogatók valós első benyomást szerezhetnek a ház vagy lakás hangulatáról, a tulajdonosok örömmel fogadják vendégeiket. Amíg korábban a folyosó világítás kérdését elhanyagolták, mára már egyre többen fedezik fel a rendkívüli előnyeit.

A másik fontos szempont a folyosó világítás által nyújtott biztonság, mivel ezek az egyik fő átjárók a különböző helyiségekbe. Ha gyorsan tovább akarunk lépni a következő szobába, mindennek egyszerre kell láthatónak lennie. Mind a fényerő hiánya, mind a falakon és a padlón tükröződő kedvezőtlen árnyékok súlyos baleseteket okozhatnak. A lépcsőház ideális megvilágítását oldalsó süllyesztett spotlámpák biztosíthatják, amelyek első pillantásra láthatatlanok.

Egyre több folyosó lámpát szerelnek fel LED izzókkal, mivel ezek fogyasztják a legkevesebb áramot és különösen széles színválasztékkal rendelkeznek. A folyosó világítás nagyon kedvező típusa a sínes rendszer, ami a hosszú helyiségeket teljesen megvilágítja. Így az egyes területek különösen rugalmasan és izgalmasan kombinálhatóak.