A méhpempő igazi csodaszer

méhpempő

Categories :
Címkék:

Ez a természetes anyag a méhek garatmirigy váladéka. Több mint 150 biológiailag aktív összetevőt foglal magába a méhpempő. Fellelhetőek benne, többek között különféle ásványi anyagok, nyomelemek, enzimek, zsírok, fehérjék, cukrok és vitaminok.

Ahhoz, hogy maximálisan kifejtse a hatását, néhány dologra figyelni kell! A bevételt követően a szájban kell tartani. Ez azért fontos, mert a nyálkahártyán keresztül könnyebben és eredményesebben szívódik fel. A rendszeres fogyasztása rendkívül biztonságos. A méhpempő hozzájárul a sejtek tisztításához, ezáltal méregteleníti a szervezetet. Az energiaszint növelésében is fontos szerepet tölt be, hiszen segít leküzdeni a krónikus fáradtságot. A benne található 10-HDA sav antibakteriális és gombaölő tulajdonsággal bír.

Javítja a szervezet ellenálló képességét a kórokozókkal és a betegségekkel szemben, miközben képes megkötni a szabadgyököket. A méhpempő a termékenységre is pozitívan hat. Ez annak köszönhető, hogy részt vesz a hormonok szabályozásában. A fogyasztása férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.