Fogkő eltávolítás – Ilyen árakra számíthatsz

fogkőeltávolítás

Categories :

A fogkövesedést egyszerűen nem lehet elkerülni, de halogatni sem szabad a probléma megoldását, mert egyéb egészségügyi gondokat eredményezhet. Ha el akarod kerülni a szuvasodást és a fogágybetegséget, akkor érdemes a fogkő eltávolítás mellett határoznod. A fogkőeltávolítás árakról az FR Dental weboldalán tájékozódhatsz bővebben. Mivel ezt otthoni eszközökkel lehetetlen megoldani, ezért professzionális munkára van szükség, amit csak fogászaton vehetsz igénybe.

Az említett intézményben ennek a szolgáltatásnak az ára akciósan 19 900 Ft. Azt a rutin eljárást nevezik dentálhigiéniai kezelésnek, aminek első lépése a fogkő eltávolítás, a második pedig a felszín csillogóvá polírozása. Már akkor, amikor a páciens feláll a fogorvosi székből, láthatja az eredményt, a rágószervei sokkal csillogóbbak, mint a kezelés előtt voltak. Hosszú távú megoldást jelent ez az eljárás azért is, mert a polírozott fogakon nem képes megtapadni a lepedék.

A rendszeres kezelés megszüntetheti a fogínyvérzést, csökkenti a fogszuvasodás és az ínybetegségek kialakulásának kockázatát. A FR Dental fogászaton fájdalommentes eljárással távolítják el a szakemberek a fogkövet. Ehhez ultrahangos kézi műszert használnak, az íny alatti fogkő esetében pedig kézi eszközökkel történik a kezelés. Az eljárást követően fog- és ínyérzékenység léphet fel, de ez nagyon hamar elmúlik. A kezelés tulajdonképpen rutineljárás, bár az időtartama a pácienseknél különböző lehet.

Egyeseknél nem tart tovább 15 percnél, míg másoknál előfordulhat, hogy egy ülésben nem is végezhető el. Az, hogy Te melyik kategóriába tartozol, nem lehet előre megmondani. Mindenesetre, a fogkő eltávolítása kitűnő döntés. Ha ezt elhalasztjuk, akkor más problémák jelentkezhetnek. A szolgáltatás ára nem akkora összeg, hogy emiatt lemondjunk a szép, egészséges rágószerveinkről. Első lépés az elhatározás, aztán az időpontkérés, majd pedig rövid időn belül túl is eshetsz az egészen. Egyáltalán nem kell félni, mert mindössze némi kellemetlenséget fogsz érezni, fájdalmat nem.