A csatos póthaj nagyon közkedvelt

csatos póthaj

Categories :
Címkék:

Gyors megoldást kínál, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy annyira népszerű. A csatos póthaj által sűrűbb és hosszabb lesz a frizurája. Az előnyei között meg kell említeni, hogy saját magának is felhelyezheti, így nem kell fodrászhoz menni.

A rögzítése nagyon egyszerű, ami a felső részen található kapcsoknak köszönhető. Minél többször használja, annál rutinosabb lesz, ami a felrakást illeti. A kiválasztásánál néhány fontos szempontot célszerű figyelembe venni. Ha szeretne teljesen természetes hatást elérni, akkor a saját hajszínéhez hasonlót válasszon! Az eredeti szálakból készült csatos póthaj ugyanolyan ápolást igényel, mint a saját hajkoronája. Bátran göndörítheti, simíthatja, száríthatja, viszont a megfelelő ápolószerek használatáról ne feledkezzen meg!

Alvás előtt érdemes leszedni, hogy az éjszaka folyamán ne gubancolódjanak össze vagy tépődjenek ki a szálak. A csatos póthaj egy kis odafigyeléssel sokáig megőrzi az eredeti kinézetét. A viselése nagyban feldobja a megjelenését, sőt, még az önbizalma is megnő.