Holt-tengeri só az egyik legtermészetesebb alapanyag

holt-tengeri só

Categories :

A kozmetika világa rengeteg érdekességet rejt. A holt-tengeri só népszerű alapanyag, amit régóta használnak bőrápoló termékekben. Ahogy a nevéből következtethetünk, valójában a Holt-tengerből származik, ami egyet jelent azzal, hogy sokféle ásványi anyagot tartalmaz, mint például magnéziumot, káliumot, kalciumot és nátriumot.

Ezek segítenek hidratálni, táplálni és tisztítani a bőrt, ami a hölgyeket és az urakat is érdekelni szokta. Ettől függetlenül, az egyik legjobb tulajdonsága, hogy 100%-ban természetes és nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, így biztonságosan használható. Képes eltávolítani a bőrön lévő szennyeződéseket és toxinokat, kiválóan alkalmas különböző bőrproblémák kezelésére is, például az ekcéma, a pikkelysömör, a bőrkiütések és az akné esetében.

Holt-tengeri sót tartalmazó kozmetikai termékek között találni fogunk fürdősót, arclemosót, testradírt, arckrémet, testápolót és sok más terméket is. Ettől függetlenül, mindig nézzük meg alaposan, hogy milyen weboldalról vásárolunk!