Logóval ellátott női munkaruházat

női munkaruházat

Categories :

Nemcsak az orvosi rendelőkben, de a wellness központokban és a szépségipar különféle ágazataiban sem a hétköznapi ruhájukban vannak a dolgozók. A női munkaruházat területén sokkal nagyobb a választék, mint a férfiaknak készült modellekben.

Fehér és színes női munkaruházat is kapható, blúzok, tunikák, köpenyek és nadrágok, valamint műtős sapkák. Minden modellnél megjelöltük, hogy mely méretekben áll rendelkezésre. Általában XS és 3XL méret közöttiek a raktáron elérhető ruhák. Ha valamiből kifogyunk, akkor ez nem rendelhető, de telefonos egyeztetés során megbeszéljük, hogy mikorra várjuk a hiányzó méretet tartalmazó szállítmányt. Az ellátásunk folyamatos. Igény szerint, az általunk forgalmazott modelleket a kért logóval is ellátjuk.

Ezt akkor érdemes kérni, ha a női munkaruházat viselői már felpróbálták és jónak találták a kiválasztott modelleket, hiszen a logózás után már nem tudjuk cseléni. Több darab utánrendelésekor ismét logózzuk a ruhákat. Ez a rendeléstől számítva, néhány napot vesz igénybe.