Gluténmentes alapanyagok ízélményekhez

gluténmentes

Categories :
Címkék:

Ma már sokan tudják, hogy a lisztérzékenység nem jelenti azt, hogy kötelező lemondani az igazán ízletes falatokról. Ha gluténmentes étrendet kell követned, ideje megismerkedned a Lisztmix webáruház kifogástalan kínálatával! Ezekkel a magyar lisztkeverékekkel ugyanolyan állagú és ízű finomságokat varázsolhatsz a családi asztalra, mint az intoleranciát kiváltó búza-, árpa- vagy rozsliszttel.

Az útifűmaghéjból készült liszt például remek alapanyaga lehet minden süteménynek, a Gluténmentes muffin mix nevű terméket pedig kimondottan muffin sütéséhez ajánlják. A lisztmix.com internetes oldalon számos akciós termék is vár – a muffin fő hozzávalója is ebbe az áruskálába tartozik –, ugyanakkor izgalmas gluténmentes recepteket is találhatsz.

Jó, ha tudod, hogy a Lisztmix internetes bolt felhozatala nem kizárólag lisztérzékenyeknek szól, hanem mindenkinek, aki egészségesebb életmódra vágyik és ennek érdekében szívesen változtatna az étkezési szokásain. A lisztmix.com honlap így akkor is hasznodra lehet, ha nem kell feltétlenül gluténmentes táplálékokat fogyasztanod.