Vegánok is nyugodtan fogyaszthatnak agar agart

agar agar

Categories :
Címkék:

A házi lekvárok és zselék sokkal jobbak, mint a boltiak. Az egészséges zselékészítést az agar agar teszi lehetővé. Ez egy nem állati eredetű zselatin, ami Spanyolországból származik, kimondottan hatékony és nem fizetünk sokat egy csomagjáért.

Az agar agart a zselékészítés során egy edénybe öntjük, hideg vizet adunk hozzá, 15 percet főzzük, majd amikor forrni kezd, hozzáadjuk az ételhez. Eközben gyakran kell kevergetni és 5 perc múlva a por teljesen feloldódik. Segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetünk gyümölcs- vagy húskocsonyát is. Ráadásul teljesen egészséges, mesterséges adalékanyagok nélkül. Mindössze 172 kalóriát tartalmaz 100 grammonként, így diétás terméknek számít. A webshopunk kiváló minőséget kínál, nagyon jó áron.

A megvásárolt termékeket gyorsan elküldjük a megrendelő lakcímére. Csak némi gyümölcs, agar agar, valamint víz szükséges és máris élvezheti az egészséges házi készítésű zseléket, amelyek jobbak, mint a tartósítószerekkel és mesterséges adalékanyagokkal teli késztermékek.