A Pantech B a modern tűzteres termék

pantech b

Categories :
Címkék:

Egy szép és jó hangulatú otthon megteremtése valószínűleg mindenki álma, hiszen a mindennapokban a feltöltődést itt lehet megtalálni. A Pantech B tűztércsalád remek modelleket tartalmaz, hiszen különféle jól funkcionáló termékek vannak a kínálatban.

Lássuk, hogy milyen darabokat lehet fellelni. Előnyös tulajdonságuk, hogy kisebb teljesítménnyel működnek, de mégis jóval nagyobb hatásfokot lehet velük elérni, mint a társaikkal. A Pantech B külső előállítású levegő előmelegítő részletekkel biztosítja a meleget. Természetesen zárt égésterű, ami ma már elengedhetetlen kritériumnak mondható.

A Pantech B modellek általánosságban 4 mm falvastagsággal rendelkeznek, samott-vermikulit béléssel, valamint porleválasztó rendszerrel. A nagy üvegfelülettel a látvány még inkább szemet gyönyörködtető, ez is egy további plusz pont. Az árak is széles skálán mozognak, így bárki megtalálhatja a neki tetsző darabot. Mondhatni, hogy ez egy életre szóló választás, hiszen stabil, erős, valamint masszív szerkezetről van szó.