A Mora páraelszívó kiváló hatásfokkal dolgozik

Mora páraelszívó

Categories :

A főzés-sütés következtében keletkező párának és a felesleges ételszagnak az eltávolításra napjainkban már számos korszerű megoldás áll az érdeklők szolgálatában. Kiemelt minőséget képvisel a hagyományosnak minősíthető kategórián belül a Mora páraelszívó gépezet, amiből folyamatosan megújuló felhozatal található a komfortszerelvenyshop.hu webáruházban.

Az 50 centiméteres Mora páraelszívó üzemmódja légkivezetéses és belső keringetésű lehet, a működtetése mechanikus és 3 teljesítményfokozat közül lehet választani. A palást és a kürtő anyaga lakkozott acél. A légelvezető cső átmérője 12 cm.

A 60 cm változat is hasonló paraméterekkel rendelkezik, a fő különbség az eltérő méretben található és ez kulcsfontosságú lehet, ugyanis az optimális hatékonyság érdekében javasolt, hogy a készülék szélesebb legyen a tűzhelynél. Továbbá ajánlott, hogy a kapacitás a konyha méreteihez viszonyítva megfelelő legyen. Természetesen a Mora páraelszívó hatásfoka annál jobb, minél rövidebb és egyenesebb az elvezető cső.