Modern megjelenésű fényzáró roló tetőtéri ablakra

fényzáró roló tetőtéri ablakra

Categories :

A ház tetőtéri helyiségeiben nyáron nagyon felmelegedhet a levegő, ha nem védekezünk megfelelően a forróság ellen. Sokat tehetünk a kellemes hőmérséklet elérése érdekében, ha egy fényzáró roló tetőtéri ablakra kerül. Egyszerű és költséghatékony árnyékolást tesz lehetővé a termék, ráadásul modern megjelenésével tökéletesen illeszkedik az újgenerációs tetőablakokra is.

A belső kialakításokhoz szintén jól passzol egy igényes fényzáró roló tetőtéri ablakra, mint amilyenek szerepelnek a termotech.hu webshop kínálatában. A roló egyszerűen felszerelhető, ehhez csak egy csavarhúzóra van szükség. A folyamathoz nem kell eltávolítani az előszerelt konzolokat, sem egyéb átalakítást végezni az ablakon.

Könnyedén működtethető, akár távolról is, amire a V5 távnyitó nyújt lehetőséget. Ezt leginkább a magasan lévő ablakok esetében szokták használni. Nagyon hasznos a fényzáró roló tetőtéri ablakra, így érdemes felkeresni a webáruházat, ahol kizárólag magas minőségű, esztétikus típusok lelhetőek fel a kínálatban.