Honnan kapta nevét az azonnal terhelhető implantátum?

azonnal terhelhető implantátum

Categories :

Azoknak, akiknek fontos a mosolyuk szépsége és fogaik egészsége, a fogászati rendelőnk professzionális szolgáltatásokat nyújt. Ezek egyike az azonnal terhelhető implantátum, amit klinikánkon tapasztalt fogorvosok ültetnek be, akik hosszú évek óta együtt dolgoznak.

A szorosan összetartó csapatnak köszönhetően, maximális megértést tudtunk elérni, ez pedig pozitívan hat a kezelés jellegére és minőségére. Rendelőnkben a fogpótlások különböző lehetőségeit kínáljuk az ügyfeleknek, de a fő hangsúlyt az implantológiára helyezzük.

Ők hozzánk fordulva gyorsan és fájdalommentesen kaphatnak azonnal terhelhető implantátumokat, amelyek a világ számos országában igen népszerűek. A megbízható IHDE implantátumot hipoallergén tulajdonság, minőség és tartósság jellemzi.

Az azonnal terhelhető implantátum az angol Immediate Load Implantation kifejezés fordítása. A kifejezés a technika lényegét ragadja meg. A beültetés után azonnal folytatható a kezelés, vagyis a fogpótlás közvetlenül magára az implantátumokra rögzíthető.