Ügyfélhívó rendszer a kényelmes kiszolgálásért

ügyfélhívó rendszer

Categories :

A csomag tartalmazza a kezelőpanelt, a wifi antennát, a töltőt, a használati útmutatót és persze a jelzőkészülékeket. Az ügyfélhívó rendszer igencsak közkedvelt, ami nem véletlen, hiszen a gördülékeny munkavégzés és kiszolgálás elengedhetetlen ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen.

A vendég kap egy sorszámmal ellátott kis eszközt, ami jelzést ad, amikor rákerül a sor. Kényelmesen várakozhat, sőt, ha kedve tartja elfogyaszthat egy kávét vagy intézhet egyéb ügyeket. A felhasználási területét illetően, minden olyan helyen hasznos lehet, ahol a kiszolgálás nem azonnali. Az ügyfélhívó rendszer jó döntés lehet éttermekben, kifőzdékben és irodákban egyaránt.

Növelhető általa a vendégek elégedettsége. Csökkenthető a tumultus kialakulása, ami jó eséllyel feszültséghez vezetne. Gyorsabb, pontosabb és kényelmesebb kiszolgálást eredményez. Bővíthető, ebből kifolyólag kisebb-nagyobb intézményekben is alkalmazható. Az ügyfélhívó rendszer vízálló anyagból készül, így a tartósságára nem lesz panasz.