Itt egy hasznos tájékoztató egy szendvicspanel gyártótól

Pascal szendvicspanel gyártó

Categories :

Létezik egy olyan építőanyag, ami rengeteg előnnyel ajándékozza meg a felhasználóit. Ez a szendvicspanel, aminek első számú pozitívumaként kell megemlíteni a költséghatékony jellegét. Sokaknak segített már a tájékozódásban a Pascal szendvicspanel gyártó. Szerelésre és kivitelezésre kész, előre gyártott megoldást kínál a szendvicspanel, magas esztétikai színvonalon és funkcionalitással.

A felhasználása rendkívül széles, hiszen alkalmazzák oldalfalak, tetők szigetelésére, épületek homlokzatának izolációjára, vizuális kialakításra, térelválasztó elemként, válaszfalként, mennyezetként és egyéb belsőépítészeti megoldásokra. Nem csupán családi házak, lakások esetében elterjedt a szendvicspanel alkalmazása, de ipari és kereskedelmi épületek kivitelezésénél, raktárak, hűtőházak, csarnokok, élelmiszeripari egységek hőszigetelésére, mobilgarázs, kerítés, melléképület építésére is.

Gyakorlatilag bármilyen már meglévő szerkezeti elemhez gyorsan és egyszerűen rögzíthető a szendvicspanel, hiszen kicsi önsúlyával annak teherbírási határát meg sem közelíti. Ugyanakkor megbízható, stabil és erős szerkezetű. A szendvicspanel gyártása során innovatív ragasztási eljárással teszik még ellenállóbbá a terhelésekkel szemben. Az olyan gyártók, mint például a Pascal Trapézlemez, teljes mértékben korrózióálló anyagokból állítják elő a paneleket, ezzel a módszerrel téve igazán tartóssá és időtállóvá.

A felszerelés során valóban csak minimális hulladék keletkezik, mivel a gyártó cégek előre és a kívánt méretre gyártott paneleket állítanak elő, így nincs arra szükség, hogy vágjunk ezekből. Többféle magvastagságú szendvicspanel kapható, ezért nagyon könnyen kiválaszthatjuk a terveinknek megfelelő, zaj- vagy hőszigeteléshez optimális paneleket. Ha kőzetgyapotos típust választunk, akkor a kiváló hőszigetelő tulajdonság mellé, nagyszerű hangszigetelő tulajdonság is párosul, ezért két előnnyel is rendelkezik. Típusonként bevizsgált tűzvédelmi besorolással is rendelkeznek a panelek, így teljesen biztonságosak.