Miben más az olasz fagylalt? Egy népszerű nagykereskedés kifejti

kész fagylalt

Categories :
Címkék:

A Hisztéria Fagylalt cég a kézműves termékeivel az egész országot meghódította. A közel 100 partnernek köszönhetően, már rengeteg cukrászda vitrinjeiben megtalálható. A prémiumminőségű olasz fagylalt természetes hozzávalókat tartalmaz. Ez is fontos szempont, amikor a viszonteladók kész fagylalt értékesítenek. A főzött fagylalt megfelelő körülmények között tárolva 60 napig megőrzi szavatosságát. Olyan hűtőpultokra van szükség, ami garantálja az ideális hőfokot.

Szükség esetén a cég biztosítja a vitrint, amiben 8 napig tárolható. A műhely modern gépekkel van felszerelve, ahol a pasztörizálástól a fagyasztásig, minden munkafolyamatot el tudnak végezni. A gyártás során minden olyan előírást betartanak, ami higiéniai szempontból nagyon fontos. Ahhoz, hogy ez az olasz finomság ne veszítsen minőségi értékéből, nem elég csak a gyártás során követni a szabályokat, hanem az árusítás során is oda kell figyelni erre. Fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás és a pult rendszeres tisztítása.

A rendezett, tiszta, színes hűtőpultok mágnesként vonzzák a vásárlókat. A cukrászdákban felsorakoztatott színes fagylaltok a szemet gyönyörködtetik, míg kostoláskor az ízlelőbimbókat kényeztetik, mindkettő hozzájárul az élményhez. Krémes állagát a valódi tej és tojás adja, míg ízeiben a friss gyümölcs aromája érződik. Mindezek hozzájárulnak a fagyi valódi ízéhez és krémes jellegéhez. Nagy élvezetet nyújt minden korosztálynak.

Cukor- és laktózmentes változatban is kaphatóak, így azok is fogyaszthatják, akik ilyen problémával küszködnek. Az ízvilág nagyon változatos, a hagyományos ízek mellett újak is megjelentek. Amennyiben Ön is szeretné ezt az ínycsiklandó finomságot árusítani, akkor hívja az oldalon megadott telefonszámot vagy látogasson el a fagylaltkészítő műhelybe, ahol több információt megtudhat! A leadott rendeléseket saját hűtőberendezéssel ellátott autókkal szállítják ki, ezzel is a minőséget szeretnék megőrizni. Szükség esetén hűtőpultok bérlése is lehetséges, amiben ezek a finomságok kiállíthatóak.