Az Oleo-Mac kapálógép leveszi a vállunkról a terhet

Oleo-Mac kapálógép

Categories :

A kiskertek megmunkálása gyakran elég komoly nehézségeket okoz. Sok helyen még mindig az ásót veszik elő ilyen szempontból, ami elég komoly erőkifejtést követel a használat tekintetében. Az Oleo-Mac kapálógép ugyanakkor kiváló segédeszköz, amivel mindenki megszabadulhat az izzasztó tevékenységektől.

A föld fellazítása a magágyak előkészítésének alapvető feladata. Ennek hiányában nem lehet eredményes veteményezést elérni. A modern technikai fejlesztések révén, a benzinmotoros rendszerek már kis területen is magas hatékonysággal alkalmazhatóak. Az Oleo-Mac kapálógép egyszerűen vezérelhető. Még szűkös helyeken, alacsony növények közelében sem mond csődöt. A művelési szélessége 85 cm.

El van látva külön védőtárcsákkal. Az oldalanként 3-3 kés leszűkíthető, ezzel a kisebb sorközökben is könnyen használható a vegetációs időszakban. Az Oleo-Mac kapálógép az a befektetés, ami sokszorosan megtérül, főként, ha szeretnénk hatékony termelést végezni. A gyomtalanítás és talajművelés valóságos élménnyé válik az eddigi nehézségek helyett, így lesz a kertészkedés igazi öröm.