Zuhanykabin 90×90 méretben többféle burkolattal

zuhanykabin 90x90

Categories :

A fürdőszoba olyan hely, ahol lemossuk magunkról a stresszt és lazítunk. Emiatt a fürdőszoba stílusa ugyanolyan fontos, mint a tisztaság, illetve a funkcionalitás. A zuhanykabin 90×90 méretben olyasvalami, amit érdemes megfontolnia, ha éppen átalakítást tervez.

A zuhanykabin 90×90 méretben a fürdőszoba fókuszpontjaként működik, emiatt pedig hatással lehet a tér egészének stílusára. Noha számos lehetőség létezik, mint például a zuhanyfüggöny vagy a paraván, semmi sem múlhatja felül az üvegkabinok időtlen stílusát.

Semmi sem árulkodik annyira a modern eleganciáról, mint egy ilyen berendezés. A különféle kialakítási lehetőségek segítenek megtalálni a tökéletes illeszkedést minden stílushoz. Az átlátszó üveg helyett, választhat mattot vagy színezettet, hogy egyedi megjelenést kölcsönözhessen a helynek.

Személyre szabhatja például a fogantyúkat vagy a keretet, a helyiség többi részének stílusa alapján. A rendkívül elegáns megjelenés érdekében, akár keret nélküli üvegburkolatot is választhat. A zuhanykabin 90×90 méretben könnyedén minimalista hangulatot varázsol.