A ránctalanító szérum pozitív tulajdonságai

ránctalanító szérum

Categories :

A termékről elsősorban azt kell megemlíteni, hogy az alkalmazása után azonnal nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt, így rugalmasabbá teszi azt. A ránctalanító szérum kétféle tiszta hialuronsavat, B5-vitamint és Madecassoside kivonatot tartalmaz.

A használata reggel vagy este ajánlott az arcon és a nyakon. A La Roche Posay Hyalu B5 kisebb-nagyobb ráncok és fáradt bőr esetén egyaránt eredményes. Az állagát tekintve könnyű, friss és gyorsan beszívódik. A B5-vitaminnak köszönhetően, támogatja a megújulási folyamatokat. A ránctalanító szérum bármilyen bőrtípusra ideális választás. Több mint 580 emberen tesztelték, közöttük érzékeny bőrűeken is.

A molekulái jóval kisebbek, mint a krémeké, ebből kifolyólag mélyebben képes behatolni a rétegekbe. A hatása már néhány nap után szemmel látható. A felvitele előtt alaposan mossa meg az arcát, majd tonizáljon annak érdekében, hogy a szennyeződések eltűnjenek! A ránctalanító szérum jelentős mértékben növeli a külső negatív hatásokkal szembeni ellenálló képességet.