Miket kínál egy kiadó iroda Debrecenben?

kiadó iroda Debrecen

Categories :

Ha Debrecenben indít el egy vállalkozást, akkor nagyon alaposan meg kell néznie, hogy pontosan hová jegyezteti be a cégét. Szerencsére bőven akad kiadó iroda Debrecen területén. A Kassai Irodaház egyedi feltételeket kínál minden érdeklődőnek. Az irodák 19-56 m² közötti méretekben állnak rendelkezésre, így minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő méretű helyiséget.

Az érintésmentes bejárattal biztonságosan és kényelmesen juthat be bárki, miközben a portaszolgálat mindig rendelkezésére áll. Minden kiadó iroda Debrecen városában maximális kényelmet biztosít. Ingyenes WIFI, optikai internet, lift, teakonyha, valamint fedett dohányzó is rendelkezésre áll. A konferenciaterem pedig tökéletesen alkalmas az üzleti találkozókra.

Az épület állandóan nyitva tart, így rugalmasan be tudja osztani az idejét. A parkolás ingyenes, de fedett kerékpártároló szintén elérhető. A kiadó iroda Debrecen kaució nélkül bérelhető és a fix költségnek köszönhetően, nincsenek rejtett kiadások. Az épületet egy 5000 m² park veszi körül, így a természet közelségét mindenki élvezheti. Kell ennél több?