A DDStep mérettáblázat rendkívül hasznos

ddstep mérettáblázat

Categories :

A márka olyan gyerekcipőket kínál a felhasználóknak, amelyek speciális kialakításúak. A DDStep mérettáblázat elérhető az interneten. Sokat segíthet abban, hogy a megfelelő modell kerüljön a lurkója lábára.

Minden esetben a cipők belső talphossza van feltüntetve, így ezt az adatot kell mérőszalag igénybevételével megtudni. Régebben a kapott értékhez hozzá kellett adni 5-7 mm-t annak érdekében, hogy maximális legyen a kényelem, illetve sokáig tudja hordani a gyermek. A napjainkban feltüntetett DDStep mérettáblázat milliméterben számolva tartalmazza az adatokat, ami mellett az ajánlott változat száma is fel van tüntetve. Ehhez már nem kell semmit hozzászámolni, hiszen minden tekintetben megfelelő.

Mindkét lábat le kell mérni, hiszen kisebb eltérések nem ritkán fedezhetőek fel. Az is megeshet, hogy az egyik lábra pontosan illeszkedik a cipő, míg a másikon picit szoros. Ebben az esetben a hosszabb talphosszt kell figyelembe venni. A DDStep mérettáblázat bármikor megtekinthető, így ideje és kedve szerint böngészhet.