A Mancs őrjárat társasjáték már 4 éves kortól ajánlott

mancs őrjárat társasjátékok

Categories :

Szeretne segíteni Marshallnak megmenteni az erdőt? Az izgalmak életre kelnek a Mancs őrjárat társasjátékok egyikében! A Mancs őrjárat társasjátékok lehetővé teszik a gyermekeknek, hogy összefogjanak Marshallal és együtt oltsanak tüzet Kaland-öbölben.

Igazán könnyű megtanulni, hogyan kell játszani, ráadásul még egy Marshall figura is jár ehhez. A csemetéknek a játékban együtt kell dolgozniuk, hogy segítsenek Marshallnak eloltani a tüzet. Ennek során a kicsik mélyebben megértik a csapatmunkát és az összefogás lényegét. Ez akár nagyszerű ajándék is lehet születésnapra vagy karácsonyra, már 4 éves kortól. Csatlakozzon barátaihoz és kedvenc mesefigurájához, hogy megmenthesse Kaland-öbölt!

Ez nagyszerű módja a csapatmunka ösztönzésének, valamint lehetővé teszi a kisebbeknek, hogy izgalmas küldetésbe kezdjenek a kedvenceikkel. A Mancs őrjárat társasjátékok lényege, hogy a legtöbb lángot begyűjtsük, hiszen ekkor ér véget a tűz az erdőben. Ha vizet pörget, tüzet olthat, viszont, ha lángot pörget, tovább ég majd az erdő.