A reptéri parkolás megkönnyíti a dolgát

reptéri parkolás

Categories :

Az utazások alkalmával az egyik kulcsfontosságú kérdés, hogy miként tud a legkényelmesebben kijutni a repülőtérre. A reptéri parkolás soha nem látott népszerűségre tett szert az elmúlt években, ami leginkább annak köszönhető, hogy az emberek felismerték a benne rejlő lehetőségeket.

A foglalás egyáltalán nem bonyolult, hiszen interneten keresztül is intézhető. Az ügyfélszolgálattal való egyeztetés során, első lépésként meg kell adni az érkezés és a távozás pontos idejét.

Ezután a rendszerben ellenőrzik az adott időben rendelkezésre álló szabad helyeket, amelyek közül kedve szerint választhat. A reptéri parkolás kerítéssel és sorompóval bekerített aszfaltos területen történik, ahol fedett részek is vannak.

Éjjel-nappal biztonsági őrök vigyáznak a járművekre, kamerarendszer segítségével. Amíg Ön élvezi a nyaralás pillanatait, addig a kocsiját is van lehetősége felfrissítetni egy alapos mosással, ami az extra szolgáltatások közé tartozik. A reptéri parkolás feltételeivel minden esetben elégedettek az ügyfelek.