Cukormentes étcsokoládé és nincs bűntudat!

cukormentes étcsokoládé

Categories :

Amint tudjuk, az édességek fogyasztása bizony előbb-utóbb meglátszik az alkatunkon. Mit tegyünk, ha nem bírunk ellenállni? Nos, a cukormentes étcsokoládé jelenti a megoldást, mert alacsony a szénhidrát tartalma, nincs benne cukor, hanem eritrittel és steviával van édesítve.

Kiválóan beilleszthető ketogén és paleo diétába, de még a fogyókúra idején is bűntudat nélkül fogyaszthatjuk. Az a cukormentes étcsokoládé, aminek megvételére lehetőséget biztosít a fittpiac.hu webáruház, legalább 60%-os kakaótartalommal rendelkezik és a 100 grammos tábla mindössze 4 gramm nettó szénhidrátot tartalmaz.

De nemcsak szénhidrát-, hanem kalóriaszegény finomság, amit érdemes megkóstolni. A weblapon megismerhetjük az összetevőit, a tápértékét, így pontosan tudni fogjuk, hogy mit fogyasztunk és az milyen hatással lesz a szervezetünkre.

Azok a személyek is nyugodtan élvezhetik az ízét, akik mindenáron meg akarják tartani a csinos alkatukat, mert a cukormentes étcsokoládé fogyasztása nem fogja negatívan befolyásolni a kinézetüket.