La Roche micellás víz arctisztításhoz

la roche

Categories :
Címkék:

Az arcápolás attól függ, hogy milyen típusú bőrünk van. A zsíros, kombinált, pattanásos és száraz bőr ápolása más, mint az érett, normál, érzékeny, mitesszeres vagy ekcémára hajlamos bőré. A típusnak megfelelő La Roche kozmetikumok segítenek a bőr jó állapotban tartásában. Az, ahogyan ma ápoljuk az arcunkat, nagy hatással lesz arra, miként fog kinézni egy évtized múlva, ezért nagyon fontos, hogy korán gondoskodjunk róla és biztosítsunk mindent, amire szüksége van.

Ahhoz, hogy ezek az intézkedések hatékonyak legyenek, először ki kell deríteni, hogy milyen bőrtípusunk van. Fontos felismerni, hogy az arcápolás másképp fog kinézni a 30-as, mint a 40-es vagy 50-es éveinkben. A napi arcápolásnak összhangban kell lennie a bőrtípussal, amihez a megfelelő La Roche kozmetikumokat kell választani. Ez pedig a smink eltávolításával és az arctisztítással kell kezdődnie. Ezt mindennap alaposan kell megejteni, hogy hatékonyan eltávolítsunk minden szennyeződést az arcról. A tisztítást ajánlott a La Roche micellás vízzel végezni.

Nyugtat és regenerál a Cicaplast Baume B5

Ismerje meg az irritált és sérült felhám megmentőjét! A Cicaplast Baume B5 olyan egyedülálló termék, amit emberek milliói szerte a világon megszerettek. Legyen Ön is egy közülük és fedezze fel ennek az intenzíven nyugtató és regeneráló terméknek a sokoldalú felhasználását, ami azonnal visszaadja az irritált, érdes, sérült és repedezett bőr vitalitását! Gyermekeknek is alkalmas gyengéd bőrápoló termékként, már életük első napjaitól kezdve. A viszonylag sűrű emulzió tökéletesen működik azonnali nyugtató pakolásként.

Normalizálja a bőrt, megszünteti a kellemetlen érzést és hosszantartó pihentető és regeneráló hatást biztosít. Az égő érzés azonnal megszűnik, a sebek gyorsabban gyógyulnak és a szárazság is eltűnik. A test érdes területei rövid idő alatt puhává, gyengéddé és kellemes tapintásúvá válnak. A Cicaplast Baume B5-ben található multifunkcionális shea vaj véd a külső tényezők ellen és azonnali enyhülést biztosít, míg a panthenol regenerálja a felhámot, csillapítja az égési sérüléseket vagy az allergiás elváltozásokat.