A köldök piercing felkelti a figyelmet

köldök piercing

Categories :

Ez a kiegészítő a testékszerek egyik népszerű formája, ami az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert. Sokan az esztétika és a divatos megjelenés miatt döntenek a köldök piercing mellett. Egy jól megválasztott darab igazi díszítőelemként funkcionál és kiemeli a has területét, ezáltal növeli az önbizalmat.

A különféle minták, anyagok és formák széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja azt a modellt, ami leginkább illik a stílusához. Segít kifejezni az egyéniséget, a művészi hajlamot és az életfilozófiát.

A köldök piercing fokozza a szexuális vonzerőt. Ez természetesen egyénfüggő, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy felkelti az érdeklődést. Megfelelő tisztítás és antiszeptikus kezelés mellett, a gyógyulási idő nem lesz túl hosszú.

Az átlagos regenerálódási idő mindössze néhány hét. Ahogyan minden testmódosítási eljárás esetén, itt is fontos az alapos információgyűjtés és az orvosi tanácsadás. Ha betartja az ápolási utasításokat, akkor a köldök piercing semmilyen kellemetlenséget nem okoz.