A BCAA Glutamine támogatja az izmok fejlődését

bcaa glutamine

Categories :
Címkék:

Ez a remek étrend-kiegészítő kimondottan közkedvelt a sportolók és a testépítők körében, hiszen segít az izomépítésben, illetve a regenerációban. A BCAA Glutamine intenzív fizikai aktivitás és stressz esetén is előnyösnek bizonyul. Támogatja az izomszövetek növekedését, így a szedésével könnyebben elérheti a kívánt testalkatot.

Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez és felgyorsítja a felépülést betegségek vagy sérülések után. Az alkalmazása nem veszélyes, viszont a túlzott bevitel okozhat emésztőrendszeri problémákat és ritkább esetekben a vesefunkcióra is hatással lehet.

A BCAA Glutamine adagolása és használatának időtartama minden esetben az egyéni céloktól és az egészségügyi állapottól függ, ezért érdemes szakértői tanácsot kérni. Orvossal és személyi edzővel egyaránt javasolt konzultálni, mielőtt alkalmazná.

A bevitele edzés előtt vagy után ajánlott 1-2 órával. A beszerzése egyáltalán nem problémás, hiszen manapság már a webshopokból is megrendelhető. A BCAA Glutamine sok esetben akciós áron érhető el.