Nike edzőtáska sportoláshoz és utazáshoz

nike edzőtáska

Categories :

A mozgás, sportolás fontosságára rengeteg ember rájött, ezért szinte mindig tele vannak az edzőtermek, uszodák, sportlétesítmények a városokban. A felszerelés szállítására a Nike edzőtáska ideális választás, mert remek kialakítású, rendezetten pakolható.

Persze egyéb jó tulajdonságai is vannak, például az időtállóság, strapabírás, valamint a vagány design. A madeinpapp.hu webáruház készletén található Nike edzőtáska eredeti termék, fekete színben vásárolható meg, rendkívül jó választás. Oldalsó rekeszeiben elkülönítve tárolhatóak a cipők, belső és külső zsebeibe pedig rendezetten pakolható a többi holmi, amikre az edzések során szükség van. Jellemzői közé sorolható, hogy 65%-ban újrahasznosított poliészter szálakból készült.

Utazáskor is jó szolgálatot tesz egy ilyen márkás táska, hiszen 2-3 napra való holmi könnyen elfér a belsejében. Kitűnő ötlet megrendelni, hiszen a Nike edzőtáska szimbólum és nem csupán a fiatalabb korosztály tagjai között. Nem kerül horribilis összegbe, az ára csak 13 990 Ft.