Masszőr ruha különböző szabásvonalakkal

masszőr ruha

Categories :
Címkék:

A higiénia fontos, nemcsak az egészségügyben, de a szépségiparban, kozmetikában és a masszőrök körében is. A masszőr ruha átgondolt részletekkel készül, hogy a szakember segítségére legyen, kellően hozzáférjen a vendéghez. Fontos, hogy ne akadályozza a szabad mozgásban.

Döntsünk a prémium szövetekből készülő masszőr ruha mellett, mert azok tartósak, hosszú ideig lesznek a szolgálatunkban! A nem megfelelő minőségű ruhadarabok irritálhatják a bőrt és kényelmetlenek lehetnek. Ha pedig nem érezzük magunkat komfortosan, az megnehezíti a munkavégzést.

A masszőr ruha nemcsak praktikus, de elegáns, divatos viselet is lehet. Különböző szabásvonalakkal, fazonban, más-más színben, mintával kapható. Évszaknak, időjárásnak megfelelően, rövid és hosszú változatban is beszerezhetjük.

A masszőr ruha női és férfi szakembereknek egyaránt ajánlott. Azoknak a masszőröknek is, akik ágy mellett végzik, illetve azoknak is, akik az új, thai jellegű, matracon végzett masszázsszolgáltatást nyújtják. Mosásállóak, fertőtleníthetőek, magas szakítóerősségű anyagból készülnek.