Kiváló teljesítményt nyújtanak a távdobó orsók

távdobó orsó

Categories :
Címkék:

Ez a termék a valódi technikai kiválóság mintaképe, a modern pergető felszerelések technológiailag legfejlettebb eleme. Az ultraprecíz megmunkálási módszerek, a hihetetlenül erős bevonatok, a súlytalan, de rendkívül merev szénszál erősítésű műanyagok és a fenomenálisan könnyű magnézium ötvözetek alkalmazása teszi lehetővé a távdobó orsó sima futását, rekord könnyű súlyát és tartósságát.

A világ legjobb fejlesztőcsapatai fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy ezekben az elegáns mechanizmusokban minden ultramodern tervezési és technológiai megoldást megvalósítsanak, bevezetve és elérhetővé téve a horgászoknak a legújabb anyagokat és technológiákat világszerte. A távdobó orsók az igazi technikai tökéletesség példái, a pergető felszerelések legmodernebb high-tech elemei. A hagyományos orsók előnyeit, a megnövelt teljesítményt és tartósságot, kisebb súlyt és nagyobb érzékenységet, a horgászpiac vezető gyártói abszolút tökéletességre emelték. A webshopunkban minden méretben és teljesítményben található megfelelő távdobó orsó.

Biztonságban tartja a halakat a pontymatrac

Ezt a praktikus kiegészítőt a horgászok a nagy halak, különösen a pontyok kifogása során, a kényelem és a biztonság érdekében használják. A puha és tartós pontymatrac olyan felszerelés, amire a kifogott halat helyezik, hogy az ne sérüljön meg és ne guruljon vissza a vízbe. A pontymatracok fontos szerepet játszanak a halak megtartásában és védelmében a vízből való kiemelésük során. Megakadályozzák, hogy a halak véletlenül kemény felületre essenek vagy durva tárgyakkal érintkezzenek, ami a sérülésükhöz vagy halálukhoz vezethet.

A pontyfogó alátét a horgásznak is kényelmet biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy a halat biztonságos és kényelmes szinten tartsa a visszaengedéshez vagy a fényképezéshez. Természetesen ez a kellék jobb megoldás, mint a vödör. De egynél több nagy halat még mindig nem érdemes beletenni, mert így kockára tesszük a fogás esztétikai vonzerejének elrontását. A pontymatrac puha, tömített bélésű falakkal és aljjal, valamint szuper erős fogantyúkkal rendelkezik, vízálló anyagból készül, könnyen tisztítható és kompakt módon összecsukható.