Hypo tabletta a felületek fertőtlenítésére

hypo tabletta

Categories :
Címkék:

Hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, a vírusokat és más mikroorganizmusokat, ezért nem meglepő, hogy számtalan területen alkalmazzák. A hypo tabletta vízben oldható fel. Minden esetben az előírások szerint kell eljárni. A kapott vegyület különböző felületeken alkalmazható, például a konyhai pulton vagy a mosogatón.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében, alaposan le kell öblíteni a használatot követően. Konyharuhák, kendők és szivacsok áztatására szintén bevethető. A hypo tabletta a fürdőszobában is kiválóan megállja a helyét.

A nedves környezet kiváló táptalaja lehet a gombáknak, így az alapos fertőtlenítés kiemelt jelentőséggel bír. A sterilizáláson túl, a makacs szennyeződések és a vízkő eltávolításában is eredményesnek bizonyul.

A biztonsági óvintézkedésekre nagy hangsúlyt kell fektetni, ami azt jelenti, hogy az igénybevételkor javasolt kesztyűt és szemüveget viselni. A hypo tabletta tárolása száraz helyen történjen, gyermekek elől elzárva! Nem ajánlott hozzáadni más tisztítószereket, mert veszélyes gázok szabadulhatnak fel.