Fedezze fel a legújabb Ipanema modelleket!

ipanema

Categories :
Címkék:

Eljött a jó idő, a nappalok egyre hosszabbak, a hőmérséklet pedig egyre magasabbra szökik. Lassan, de biztosan érkezik a nyár. Sokaknak ez azt jelenti, hogy új ruhákra és új cipőkre van szükségük. A rövidnadrágra cserélt hosszú modellek és a pulóverek helyett viselt pólók mellett, a lábbelik is alkalmazkodnak az emelkedő hőmérséklethez.

A maximális kényelem biztosítása érdekében, az Ipanema lábbeli vásárlásnál különösen a légáteresztő képesség és a mozgásszabadság szempontjait kell figyelembe venni. A márka számos modellel várja a vásárlókat az év melegebb hónapjaira. Az Ipanema papucsok és szandálok ideális nyári társak és mindent kínálnak, amire a forró évszakban a lábbelik tekintetében szükség van.

A márka 2001-ben bocsátotta piacra első termékeit és Brazíliából származik. A Rio de Janeiro-i Ipanema strand biztosítja a szükséges inspirációt a lehető legjobb nyári termékek előállításához. Az Ipanema ezért a nyaralás, a jókedv és az életöröm érzését sugározza. A papucsok a kényelmükkel nyűgöznek le, amit a puha PVC talp biztosít.